Volg ons op social media

SportvoedingWebshop.com, partner van de Architecten Wielerkoers

‘Goed is niet goed als je beter kunt zijn!’ Tijdens de nieuwste editie van de Architecten Wielerkoers 2023 is SportvoedingWebshop.com onze partner in sportvoeding. Met een enorme ‘bak aan ervaring’ in zowel duursport als sportvoeding verstaan Gert Korblet en Henk-Jan Koershuis als geen ander hun vak. Zo reed Gert niet alleen vele (meerdaagse) marathonwedstrijden All over the World. Een bezoek aan Gert is veel meer dan een sportvoedingsadvies. Het is de heerlijke vibe die heerst in het Experience Center in Zenderen die hij graag met je deelt.

Ook Henk-Jan draait al heel wat jaren mee. Al meer dan 20 jaar werkt hij met de beste atleten ter wereld en deelt zijn passie en kennis vooral live vanaf het podium of vanachter zijn computer. Dagelijks adviseert hij vele mensen via email en hij ontwikkelde Nederlands meest populaire sport en lifestyle programma ‘De Proef’.  Het programma dat écht impact maakt voor sporters. Wil je alles uit jouw sport en gezonde leven halen? Volg dan DE PROEF is ons advies.

Wist je dat we vanuit de Architecten Wielerkoers samen met SportvoedingWebshop.com nog enkele prachtige lezingen en een podcast aan het voorbereiden zijn in hun mooie sportcafé?

Daarover later meer! Meer weten? Kijk op www.sportvoedingwebshop.com