Volg ons op social media

Small Talks

donderdag 20 juni 2024 - 16:00 - 19:30 uur

Architects meet Team dsm-firmenich PostNL!

Graag nodigt de organisatie van de Architecten Wielerkoers je uit voor uniek inkijkje bij Team dsm-firmenich PostNL en een Sneak Preview van de Architecten Wielerkoers die donderdag 5 september 2024 plaatsvindt. Dit doen we met een aantrekkelijk programma op een prachtige locatie: de Team dsm-firmenich PostNL Keep Challenging Experience in Deventer! Wat we gaan doen? Jou alvast inspireren in een geweldige omgeving bij Team dsm-firmenich PostNL, kennismaken en netwerken en ervaringen uitwisselen van de voorgaande jaren.En natuurlijk een aantal goede sprekers! Team dsm-firmenich PostNL legt je de Keep Challenging filosofie uit en je krijgt letterlijk en figuurlijk een kijkje in een van de meest ambitieuze wielerploegen uit het peloton. Ook bekrachtigen wij samen met onze partners, onze samenwerking ten aanzien van de Architecten Wielerkoers voor de komende jaren. Ben jij erbij

Datum:

Het programma:
Unieke locatie: 

Donderdag 20 juni – 16:00 – 19:30 uur

16:00 – 16:30 Ontvangst met een drankje 

16:30 – 16:45 Introductie en welkom

16:45 – 17:15 Filosofie Team dsm-firmenich PostNL – Keep Challenging

17:15 – 17:30 Short Break 

17:30 – 18:00 Rondleiding Team faciliteiten Team DSM HQ  Deventer 

18:00 – 18:20 Sneak Preview Architecten Wielerkoers 2024  met aansluitend tekenmoment

18.20 – 19:30 Netwerken met hapje en drankje

 Birnieweg 15 – 7418 HH Deventer 

‘Small Talks’ dsm-firmenich PostNL 

Naast de koers op 5 september willen we evenals afgelopen editie een exclusieve VIP-middag plannen bij de profploeg Team dsm-firmenich PostNL in Deventer. In het Experience Center in Deventer krijg je letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van deze succesvolle ploeg met aantrekkelijke presentaties vanuit het team. Ook gaan we een uitgebreid inzicht krijgen in het materiaal, de fietsen en de benodigdheden voor de klassiekers en grote rondes. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Kunstzinnig Wielertenue in 2024 

Als organisatie van de Architecten Wielerkoers gaan we ook dit jaar weer alle deelnemers verrassen met een bijzondere en unieke wieleroutfit. Het definitieve ontwerp gaan we rond de zomervakantie onthullen maar dat het vol finesse en kunstzinnig is, staat vast! Dit collectors item wordt gemaakt door een toonaangevende Nederlandse leverancier in de wielersport. Zo ziet iedereen er herkenbaar en perfect gesoigneerd uit. Na de tocht is het uiteraard je eigendom als een tastbaar aandenken aan de koers.