Volg ons op social media

Partners van de Architecten Wielerkoers

De Architecten Wielerkoers 2024 wordt mogelijk gemaakt door onderstaande wielerminded bedrijven. Passie voor fietsen, passie voor architectuur!

Partner worden?

Ben je werkzaam in de wereld van architectuur, interieur of hierin werkzaam als toeleverancier van producten en diensten? Dan ben je welkom om als partner van de Architecten Wielerkoers aan te sluiten. Het doel is om samen met de vaste founding partners elk jaar een prachtig evenement neer te zetten. Hierbij hebben we niet alleen de eendaagse wielerkoers in september in gedachten, maar organiseren we daarnaast een aantal aantrekkelijke relatie-events. Kortom, we willen kwalitatief altijd ‘groeien in het event’ met gedreven passievolle partijen die zich associëren met dit gedachtegoed en deze uitgangspunten. 

De afgelopen edities hebben bewezen dat de fietstocht en de netwerk side-events daadwerkelijk volop contacten opleveren, inclusief een positieve bijdrage aan alle betrokken partijen. Samen met A-merken en bedrijven die in de wereld van (interieur)architectuur een hoog segment merkpositie hebben, ben je welkom als partner van de Architecten Wielerkoers. 

Wil je meer weten over partnerschap met de Architecten Wielerkoers? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!
Of mail je vraag aan info@architectenwielerkoers.nl

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met je op.