Volg ons op social media

FAQ

Op deze website tref je alle informatie over de Architecten Wielerkoers. Zowel informatie over de founding partners, informatie wanneer je partner wil worden maar ook wanneer je je wil inschrijven. Tevens tref je er weer de tijden voor het dagprogramma van 2024. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met een van de vier founding partners; Nexxt Lighting, Filex, Decolegno of Vepa. Je kan natuurlijk ook altijd mailen aan info@architectenwielerkoers.nl 

Het programma voor de Architecten Wielerkoers op 5 september tref je op de speciale ‘Programma pagina’. 

De Architecten Wielerkoers 2024 is uitgezet in Gelderland rondom de plaats Wijchen. Dit gebied zal je verrassen met imponerende dijken, een fraaie route, idyllische dorpjes en een streek vol met een nostalgisch karakter. We gaan ons best doen om de mooiste routes te maken waarbij je dit jaar kan kiezen tussen 55 km en 100 km. Ook op snelheid kan je je voorkeur aangeven zodat het ook vooral genieten is deze dag. Het GPX bestand van de route zullen we ruim een week van te voren delen met alle deelnemers en zal tevens te downloaden zijn via de website. 

Ben je al eerder mee geweest met vorige edities? Dan weet je dat het je deze fietsdag aan niets zal ontbreken. Vanaf het parkeren ‘voor de deur’ kun je je fiets in een beveiligde omgeving stallen en is er plek voor je fietsspullen. Natuurlijk kun je in je wieleroutfit aanrijden, maar je kunt je ook omkleden in de daarvoor aangewezen ruimtes op locatie inclusief toilet- en douchegelegenheid. Wij verzorgen bij aankomst de lunch, hebben onderweg een fraaie ravitaillering locatie en na afloop ben je welkom op de Architecten Wielerkoers Afterparty.   

Het parkeren voor de Architecten Wielerkoers regelen we elk jaar letterlijk en figuurlijk ‘voor de deur’. Dit jaar bij De Meshallen – Eromesmarko, Nieuweweg 240 in Wijchen. Er zijn voldoende laadpalen voor elektrische voertuigen. Volg op de locatie altijd de aanwijzingen van de parkeerwachters. 

Als deelnemer aan de Architecten Wielerkoers beschik je over een eigen racefiets, uiteraard uitgerust om een tocht als deze te rijden. Dus goed onderhouden om veilig te kunnen koersen. Je hebt een goede basisconditie en zorgt voor het juiste (reserve)materiaal voor eventueel pech onderweg. Natuurlijk hebben we goed uitgeruste koersauto’s en een bezemwagen die onderweg à la minute beschikbaar zijn voor eventuele pechgevallen. Als organisatie zorgen we voor jouw eigen wielertenue voor deze dag. Deze bestaat uit een shirt korte mouw, korte koersbroek, sokken en handschoenen. Deze worden je bij aankomst uitgereikt.  

De Architecten Wielerkoers is een waardevol event waar we veel aandacht aan besteden. Mocht je je hebben opgegeven en toch op het laatste moment niet kunnen komen? Geef dan even een telefoontje aan Erik Luisman M 06 – 11 00 65 75 of mail je afmelding even aan info@architectenwielerkoers.nl zodat we de vrijgekomen plek aan een ander kunnen geven.  

Deelname aan de Architecten Wielerkoers is voor eigen risico. Uiteraard doen we er als organisatie alles aan om de dag veilig en verantwoord te laten verlopen. Dit betekent dat we zowel op de start- en finishlocatie als onderweg over voldoende BHV’ers en EHBO’ers beschikken. Let wel: deze dag is het verlies van of andere vormen van schade aan eigendommen en/of letsel aan perso(o)n(en) de organisatie niet aan te rekenen, maar voor eigen risico. 

Deelname aan de Architecten Wielerkoers is exclusief en uitsluitend mogelijk op uitnodiging van de partners en sponsoren die deze dag mogelijk maken. Via deze weg zijn er voor jou als deelnemer dan ook geen kosten aan verbonden. Geef bij je aanmelding aan via welke partner of sponsor jij de uitnodiging hebt ontvangen.  

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Je kunt hiervoor contact opnemen met de organisatie van de Architecten Wielerkoers via mail aan info@architectenwielerkoers.nl of telefonisch; Erik Luisman M 06 – 11 00 65 75. 

Natuurlijk kan je ook terecht bij de contactpersonen van de founding partners.  

Heb je geen racefiets? De organisatie regelt een aantal racefietsen voor deelnemers die heel graag deze dag mee willen doen en die uiteraard wel over enige ervaring beschikken. Geef dit gerust aan, dan kijken wij wat we voor je kunnen regelen.

Nexxt Lighting
Erwin van Dijk

M 06-25 368475
E erwin@nexxtlighting.com

 

Filex
Henk Jan Boom

M 06 – 31 095 183
E henkjan@filex.nl

Decolegno
Guido Hofman

M 06 – 46 617 389
E guido@decolegno.nl

Vepa 
Erik Luisman

M  06 – 110 065 75
e.luisman@vepa.nl