Wat was het een feest!

De Architecten Wielerkoers in Drenthe zit er weer op. En wat was het een geweldig sportief feest! Samen met Industrielicht, Filex, Vepa the furniture factory  en DecoLegno als partners en vele sponsoren hebben we een fantastische dag neer kunnen zetten. Met een enthousiaste groep architecten en interieurarchitecten in ‘Van Gogh’ wieler outfits genieten van een actieve dag op de racefiets. Grote delen over het officiële parcours van het EK volgende week, inspiratie op doen in de mooiste fietsprovincie van Nederland en ideeën opdoen op het gebied van interieur en architectuur.

Met de afsluitende after party bij Paviljoen Nijstad hebben we de dag afgesloten. Goed nieuws: over de editie voor 2024 hebben we al volop ideeën. Sterke nog, je kan je alweer inschrijven via de website. Zet dan ook donderdag 5 september alvast in je agenda! Wel moet je nog even wachten op de locatie. Dank aan alle sponsoren en deelnemers uit het hele land. Hier op de website zijn inmiddels de foto’s en aftermovie geplaatst. Mooi om na te genieten. Speciale dank aan Roelof Bisschop en Peter Schep en de Drentse Gemeenten!

Nog een paar dagen en dan start de Architecten Wielerkoers.

We hebben een prachtige route samengesteld: een echte Drenthe-editie!

Onze tussenstop is gepland bij de Bospub, aan de rand van het unieke natuurgebied ‘Dwingelderveld’. Dit is voor zowel de 55km-route als de 85km-route de plek om uit te rusten onder het genot van een kopje koffie en Drentse appeltaart.
Vanaf de tussenstop scheiden de 55km-groep en de 85km-groepen voor het vervolg.

Hieronder kun je de gpx-bestanden van beide routes downloaden.

Paviljoen Nijstad is dit jaar ‘The Place to Be’ voor de After Party van de Architecten Wielerkoers. Lekker nagenieten, verhalen delen, nieuwe vakgenoten ontmoeten, het zijn de ingrediënten van de dag waarmee we hier op een perfecte wijze kunnen afsluiten. Natuurlijk onder het genot van een drankje en aan fijne BBQ. Gewoon aan het strand van Hoogeveen genieten aan het water. Paviljoen Nijstad beschikt hierbij over een geweldig buitenterras met alle faciliteiten en een fantastisch restaurant. Meer weten over Paviljoen Nijstad? Kijk op: www.paviljoennijstad.nl

‘Goed is niet goed als je beter kunt zijn!’ Tijdens de nieuwste editie van de Architecten Wielerkoers 2023 is SportvoedingWebshop.com onze partner in sportvoeding. Met een enorme ‘bak aan ervaring’ in zowel duursport als sportvoeding verstaan Gert Korblet en Henk-Jan Koershuis als geen ander hun vak. Zo reed Gert niet alleen vele (meerdaagse) marathonwedstrijden All over the World. Een bezoek aan Gert is veel meer dan een sportvoedingsadvies. Het is de heerlijke vibe die heerst in het Experience Center in Zenderen die hij graag met je deelt.

Ook Henk-Jan draait al heel wat jaren mee. Al meer dan 20 jaar werkt hij met de beste atleten ter wereld en deelt zijn passie en kennis vooral live vanaf het podium of vanachter zijn computer. Dagelijks adviseert hij vele mensen via email en hij ontwikkelde Nederlands meest populaire sport en lifestyle programma ‘De Proef’.  Het programma dat écht impact maakt voor sporters. Wil je alles uit jouw sport en gezonde leven halen? Volg dan DE PROEF is ons advies.

Wist je dat we vanuit de Architecten Wielerkoers samen met SportvoedingWebshop.com nog enkele prachtige lezingen en een podcast aan het voorbereiden zijn in hun mooie sportcafé?

Daarover later meer! Meer weten? Kijk op www.sportvoedingwebshop.com

Donderdag 14 september fietsen we de nieuwste editie van de Architecten Wielerkoers in Drenthe. Plantjebandje is erbij deze dag! Met ‘Plantjebandje’ zorgen we ervoor dat ook hier ons duurzame gedachtegoed terug te vinden is. En natuurlijk willen we Plantjebandje in de schijnwerpers zetten. Een jonge ambitieuze startup met aandacht voor een betere schone wereld.  Het polsbandje van hennep is voorzien van bloemzaadjes. Hier geven we onze renners na afloop nog iets extra’s en moois mee. Want het bandje gaat gewoon onder de grond na afloop. In de tuin of in een bloempot voor op het balkon. Het Architecten Wielerkoers bandje is hiermee net zo leuk als een traditioneel polsbandje maar dan met een positieve footprint. Meer weten? Kijk op www.plantjebandje.nl