Volg ons op social media

De route van de Architecten Wielerkoers kunnen we dit jaar zonder meer als ‘uitdagend, afwisselend en met voldoende hoogtemeters’ bestempelen. In het uitgestrekte Rijk van Nijmegen is een geweldige afwisselende route uitgezet. Mocht je nu denken voor het klimmen naar Zuid-Limburg te moeten, dan kunnen we je geruststellen. De nodige hoogtemeters zitten erin! Moet je je daar zorgen om maken? Welnee! Alle groepen hebben voldoende tijd, ervaren voor- en achter fietsers en begeleidende motards om iedereen een fantastische fietsdag te laten beleven. So enjoy!

Let op: vanaf maandag 2 september zijn de GPX bestanden te downloaden op de website!

Volg jij ons al op alle sociale media voor de laatste nieuwtjes? Met heel veel mooie foto’s van de editie van afgelopen jaar, nieuws over onze partners en natuurlijk kun je kennismaken met ons als organisatie! Zo maken we ook van sociale media iets leuks tijdens de vakantieperiode! En natuurlijk om uit te kijken naar de koersdag 5 september! Zoek ons even; Architecten Wielerkoers op Instagram en LinkedIn!    

Zo vlak voor de zomervakantie hebben we als organisatie de meeste zaken alweer geregeld voor de koers op 5 september. En da’s best veel werk maar geweldig om te doen! Zo hebben we de routes bepaald en worden ze voorgereden, hebben we de tussenstop afgestemd en ook op de start- en finish locatie laten we niets aan het toeval over. Kortom, alles in het werk voor een fantastische wielerdag! Heb jij je ingeschreven, je kledingmaten doorgegeven en de bevestiging gehad? Dan ben jij erbij en houden we je op de hoogte via Nieuwsbrief en mail de komende tijd!

De Architecten Wielerkoers in Drenthe zit er weer op. En wat was het een geweldig sportief feest! Samen met Industrielicht, Filex, Vepa the furniture factory  en DecoLegno als partners en vele sponsoren hebben we een fantastische dag neer kunnen zetten. Met een enthousiaste groep architecten en interieurarchitecten in ‘Van Gogh’ wieler outfits genieten van een actieve dag op de racefiets. Grote delen over het officiële parcours van het EK volgende week, inspiratie op doen in de mooiste fietsprovincie van Nederland en ideeën opdoen op het gebied van interieur en architectuur.

Met de afsluitende after party bij Paviljoen Nijstad hebben we de dag afgesloten. Goed nieuws: over de editie voor 2024 hebben we al volop ideeën. Sterke nog, je kan je alweer inschrijven via de website. Zet dan ook donderdag 5 september alvast in je agenda! Wel moet je nog even wachten op de locatie. Dank aan alle sponsoren en deelnemers uit het hele land. Hier op de website zijn inmiddels de foto’s en aftermovie geplaatst. Mooi om na te genieten. Speciale dank aan Roelof Bisschop en Peter Schep en de Drentse Gemeenten!

Nog een paar dagen en dan start de Architecten Wielerkoers.

We hebben een prachtige route samengesteld: een echte Drenthe-editie!

Onze tussenstop is gepland bij de Bospub, aan de rand van het unieke natuurgebied ‘Dwingelderveld’. Dit is voor zowel de 55km-route als de 85km-route de plek om uit te rusten onder het genot van een kopje koffie en Drentse appeltaart.
Vanaf de tussenstop scheiden de 55km-groep en de 85km-groepen voor het vervolg.

Hieronder kun je de gpx-bestanden van beide routes downloaden.